23948sdkhjf

Alla data i fickan

En ny app gör det möjligt att hålla koll på till exempel driftstimmar, position och felmeddelanden.

Hitachis svenska återförsäljare Delvator låter meddela att Hitachis Global e-Service nu finns som app för mobiltelefonen.

Appen heter Consite Pocket och det som krävs för att använda den är inloggningsuppgifter för Hitachis Global e-Service samt en eller flera anslutna maskiner.

Appen ska göra det möjligt att snabbt och smidigt administrera sina Hitachimaskiner utan att behöva logga in på Hitachis webbportal och det som presenteras i appen är till exempel grundläggande maskindata som driftstimmar och position samt felmeddelanden.

Delvator lyfter dock särskilt fram månadsrapporten, som uppges sammanställa maskinens driftsdata månadsvis. Detta ska göra det enkelt för ägaren att följa sina maskiner och exempelvis skriva ut underlag för koldioxidutsläpp.

En nyhet är att kunderna kan få felmeddelanden direkt i sin smarta telefon, enligt Delvator är detta ytterligare ett steg mot att skapa ett komplett service- och trygghetspaket för maskinägarna.

Enligt Delvator är Hitachi Global e-Service är tillgängligt för alla svensksålda Hitachi entreprenadmaskiner, Consite Pocket app ska fungera för maskiner med maskinkommunikation, det vill säga för modellserierna ZX-3, ZX-5 och ZX-6 grävmaskiner, samt ZW-1, ZW-6 hjullastare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08