23948sdkhjf

Nu hämtar Hemfrid grovsoporna

Hemfrid ökar ständigt tjänsteutbudet och lanserar nu en tjänst för återanvändning och återvinning.

Med den nya satsningen hjälper Hemfrid sina kunder att köra gamla grejer till tippen. De kläder, prylar och möbler som kunden vill sälja eller skänka vidare för att återanvändas levererar Hemfrid till Myrorna. 

Frida Koff, Hemfrids kommunikations- och hållbarhetschef, säger att de förstått av sina kundundersökningar att återvinning är ett av de vanligaste problemen som skapar friktion hemma.

– Med de insikterna, och vår ambition att skapa mer hållbara tjänster i hemmet, har vi jobbat med att hitta bra tjänster och samarbeten som hjälper våra kunder att leva mer hållbart.

I den nya tjänsten ingår att Hemfrid vid ett och samma tillfälle hämtar upp och tar hand om gamla saker som kunderna inte längre vill ha. Det som går att ge nytt liv till kan skänkas till Myrorna. Övrigt skräp sorteras och lämnas på återvinningscentral.

– Den som köper tjänsten av oss kan känna sig trygg med att vi har både schyssta villkor för den som utför jobbet, med kollektivavtal, ansvarsförsäkring och de miljötillstånd som krävs av kommunen, säger Felix Magnusson operativ chef för Hemfrids flytt- och återvinningstjänster.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094