23948sdkhjf

Uppsving för Kubicom

”Att så pass många leverantörer har anslutit sig kommer inte som en överraskning för oss ”

Leverantörsnätverket Kubicom har vuxit, i ett pressmeddelande uppges att strax över 700 grävmaskiner, hjullastare och andra anläggningsmaskiner med förare nu finns tillgängliga genom Kubicoms digitala plattform.

–  Att så pass många leverantörer har anslutit sig kommer inte som en överraskning för oss eftersom att Kubicom, till skillnad från centraler, inte tvingar leverantören att ta uppdrag endast genom oss. Många använder Kubicom som en extra kanal där de tar uppdrag utöver sina ordinarie kunder, på sina egna villkor, säger Oscar Alvarsson, Business area manager på Kubicom, i pressmeddelandet. 

Plattformen finns i dag tillgänglig i Sverige och Finland, den ska fungera som en oberoende maskin- och transporttjänstförmedlare där beställarna ska kunna nå ut med sina förfrågningar till marknadens aktörer från en och samma plats och där tanken är att de ska nå ut till sina ”favoriter” men också till nya leverantörer.

Enligt Kubicom består plattformen av marknadens alla aktörer, från enskilda maskinägare till de största centralerna och man anser sig vara ett av Nordens största leverantörsnätverk. 

– Under våren och sommaren har flera systemuppdateringar gjorts för att förenkla användandet av Kubicom för både beställare och leverantörer. Det är något som vi tror kan ha bidragit till uppsvinget för nätverket, säger Oscar Alvarsson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063