23948sdkhjf

Manitouverkstad i Rosersberg

Den nya anläggningen i Rosersberg gör det möjligt för Scantruck att utrusta maskinerna i Sverige, företaget anställer därför fler mekaniker och utlovar bättre service.

Rosersberg. I början av maj invigdes Scantrucks och Söderberg & Haaks gemensamma anläggning i Rosersberg, strax norr om Stockholm.

De två företagen delar broderligt på 3 000 kvadratmeter och Scantruck, som säljer bland annat Manitou i Sverige, ser den nya anläggningen som ett lyft.

–Vi får fler kunder med ett större center, det blir mer liv och fler maskiner, säger Anker Lemvig, Scantrucks business manager för Sverige,.

En annan, mycket påtaglig förändring, är att Scantruck nu får en ordentlig verkstad i Sverige, ett faktum företaget tänker dra nytta av.

– Tidigare har vi utrustat alla maskiner i Danmark, nu kommer vi att kunna göra det här säger Anker Lemvig.

Markus Strömberg, Scantrucks svenska eftermarknadschef och platschef i Rosersberg, tror också att den nya anläggningen ger företaget nya möjligheter.

– Nu kan vi få hit kunderna, ta emot deras önskemål och göra leveranser direkt.

Han ser en stor fördel i att man också kan visa att företaget har en ordentlig bas i Sverige.

– Det visar att vi har den stabilitet som krävs, vi kommer också att kunna hantera begagnat på ett nytt sätt eftersom vi nu har utrymme till det, tack vare den stora utställningshallen kan vi också ta in större maskiner.

Anker Lemvig är säker på att den nya anläggningen innebär både servicen och reservdelshanteringen blir ännu bättre, han räknar också med att Scantruck kommer att växa, företaget planerar att anställa 5-6 personer i år, främst på verkstadssidan.

– Det behövs om vi ska kunna utrusta maskinerna i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11