23948sdkhjf

Berendsen i nytt samarbete

Textilleverantören Berendsen inleder ett samarbete med Skydda, en expert inom personlig skyddsutrustning. Berendsens kunder erbjuds därmed skyddstillbehör såsom hjälmar, skyddsglasögon och hörselskydd.

PPE, personlig skyddsutrustning, är en viktig faktor för att göra arbetsplatserna säkrare. Medvetenheten har under senare år ökat om hur risken för skador och allvarliga olyckor kan förebyggas med hjälp av olika slags personlig skyddsutrustning.

– Många av våra industrikunder har ett stort behov av personlig skyddsutrustning. Vi vill helt enkelt kunna erbjuda en säkrare vardag. Samarbetet med Skydda hjälper oss att göra vårt erbjudande komplett, säger Eva Jönnerheim på Berendsen.

Berendsen erbjuder bland annat arbets- och skyddskläder via tvätt- och hyrservice. Det innebär att Berendsen äger och hyr ut kläderna och tar hand om allt kringarbete; distribution, reparationer och kontroll av plaggen. Fram tills nu fick kunder med behov av annan personlig skyddsutrustning än kläder och skor, vända sig till andra leverantörer.

– Nu får våra kunder tillgång till Skyddas produktsortiment och expertis. På så sätt kan vi erbjuda både skyddskläder och annan personlig skyddsutrustning, säger Nenad Ratkov på Berendsen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125