23948sdkhjf

Väljer IFS för hantering av flygunderhåll

Air Transport Services Group, ATSG, har valt IFS för att kunna leverera omfattande underhåll av flottan i sina flygbolag.

ATSG är en ledande leverantör av medelstor flygplansleasing och flygtransporter. Bolaget har två flygfraktbolag som dotterbolag, ABX Air and Air Transport International, samt leasingflygbolaget Cargo Aircraft Management, CAM.

Som världens största ägare och operatör av konverterade Boeing 767-flygplan har ATSG upplevt en stark tillväxt de senaste åren. För att kunna möta ökade operativa krav har dotterbolagen letat efter en modern, skalbar mjukvarulösning som skulle kunna standardisera och effektivisera underhållet.

Dotterbolagen har nu valt IFS Maintenix ™. Det globala företagsapplikationsföretaget IFS ska leverera en komplett serie av teknik, planering och linjeunderhåll, vilket hjälper ATSG att optimera underhållet för sin flygflotta.

-ABX Air, ATI och CAM behövde en lösning som snabbt kan leverera värde med minimal störning i vår verksamhet, säger Matt Fedders, vice vd, Controller, hos ATSG.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079