23948sdkhjf

Immunicum värvar ny finanschef

Bioteknikbolaget rekryterar Michaela Gertz till ny finanschef.

Från och med 1 februari tar Michaela Gertz över posten som finanschef på Immunicum. Senast kommer hon i från en mångårig finanstjänst på Pledpharma.

Gertz tar över efter Lise-Lotte Hallbäck som går vidare till annat uppdrag.

- Vi hälsar Michaela välkommen till teamet och ser fram emot hennes bidrag utifrån hennes erfarenhet av att leda finansiella verksamheter och hantera kapitalanskaffningar för bioteknikbolag. Lise-Lotte har spelat en viktig roll i Immunicums tillväxt. Vi tackar henne för hennes insatser och uppskattar hennes flexibilitet att stanna kvar hos oss under en övergångsperiod, säger Carlos de Sousa, vd för Immunicum.

- Jag uppskattar möjligheten att börja på Immunicum vid en tidpunkt då bolaget genomfört uppflyttningen till Nasdaqs huvudlista och nu har finansieringen klar för att fortsätta att ta ilixadencel genom den kliniska Fas II-studien. Det är ett intressant tillfälle att bli en del av ett mycket spännande företag. Mitt fokus kommer att ligga på att skapa värde för aktieägarna och att tillsammans med teamet arbeta för att vår huvudprodukt ska nå de cancerpatienter som behöver behandlingen, säger Michaela Gertz.

Michaela Gertz har en ekonomie magister från Uppsala universitet med delutbildning vid Katholieke Universiteit i Leuven i Belgien.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079