23948sdkhjf

Ung Städarna-vd prisad

Städarna Motalas unge vd Filip Printzell har av Nyföretagarcentrum utsetts till Årets Unga Nyföretagare 2017. Med sina 20 år har han åstadkommit mycket på kort tid.

Endast 19 år gammal startade Filip Printzell företaget Städarna i Motala, som är en del av koncernen Städarna i Sverige AB. Han har 15 anställda i Motala och verkar lokalt i Motala, Vadstena och Mjölby. Bolaget har förvärvat ett städbolag i Mjölby, och planen är att växa till 10 anställda i Mjölby inom ett år.

- Att driva företag har alltid varit min stora önskan, och när jag fick möjlighet att starta genom samarbetet med Städarna i Sverige, tvekade jag inte, säger Filip Printzell. Jag insåg också att jag behövde hjälp och kontaktade NyföretagarCentrum i Motala, där jag har fått ett enormt stöd i form av rådgivning och en mentor. Utan min mentor Jocke Winqvist hade jag inte kommit så långt och så snabbt som jag har gjort.

- Det har varit ett stort nöje att vara mentor till Filip, säger Jocke Winqvist. Han har en mognad som företagsledare som är anmärkningsvärd och har hela tiden sett till att ha både kunden och sin personal i fokus.

Filip Printzell blev redan i slutet av oktober utsedd till Årets Nyföretagare i region Västra Östergötland. 

Priset Årets Unga Nyföretagare delas ut i samarbete mellan Fortnox och NyföretagarCentrum Sverige. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078