23948sdkhjf

Caverion samlar sig i södra Skåne

Caverion har fram till nu haft lokalkontor och lager på flera olika adresser i södra Skåne. Nu samlas all verksamhet i nyrenoverade lokaler i Malmö.

Enlogt David Wibrand, servicechef Caverion Södra Skåne , är syftet med flytten till Malmö att underlätta samarbetet mellan olika funktioner och därmed öka kundservicen.

- Vi sitter tre avdelningar tillsammans i de nya lokalerna vilket innebär att samarbetet mellan oss stärks. Det är säkerhet, Managed Services och vi på service TIM. Det betyder också att vi förbättrar arbetsmiljön för våra medarbetare och kan ge våra kunder en högre servicenivå.

Caverion utförde samtliga installationer inom el, ventilation och luftbehandling, värme och sanitet, kyla, styr och regler samt vissa säkerhetstekniska installationer som exempelvis passersystem. 

- Fastighetstekniska installationer är vår kärnverksamhet och därför var det viktigt för oss att genomföra installationerna själva. Kontoret fungerar därför som ett showroom där kunder och potentiella kunder kan se resultatet av ett Caverion-projekt, säger David Wibrand. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111