23948sdkhjf

Kollektivtrafikdagen växer

För 10:e året genomförs heldagskonferensen Kollektivtrafikdagen i Stockholm - Platsen är Cirkus på Djurgården och nu är det dags att anmäla deltagande.

10-årsjubilerande Kollektivtrafikdagen blir större än någonsin när den som förra året genomförs på Cirkus i Stockholm. Moderator är nu liksom förra året Catharina Elmsäter-Svärd. På kvällen blir det dessutom möjlighet att avnjuta en trerätters middag uppe på restaurang Soliden ovanför Cirkus – ett tillfälle för alla deltagare att få mer tid för samtal under trevliga former. För anmälan och mer information, klicka HÄR!
I år är Kollektivtrafikdagen för första gången indelad i tre olika break-out sessions under eftermiddagen:


1. Framtidens infrastruktur och fordon, med självklara inslag av elektrifierade och självkörande fordon och allt som hör därtill.


2. Upphandlingar där komplexiteten teknikutvecklingen och behovet av löpande förändringar ställer till det, men också öppnar upp för möjligheter. Denna session leds av Sveriges Bussföretag.


3. I regi av Samtrafiken, fokuserar tredje spåret på tjänster och system. Till och för resenärer, till och för de som levererar tjänster till resenärer och självklart de system som möjliggör allt detta. Öppna data och biljett- och betalsystem är en av ingredienserna i detta block.


Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
A-plastgruppen etablerar egen plaståtervinning i Fröseke
Pipelife etablerar fabrik för plaståtervinning i Ölsremma
REPORTAGE: Hon valde att starta eget företag istället för att ta anställning
Kulturhistorisk väg förstärks
Eldriven hjullastare utmanar dieselvariant
REPORTAGE: Nattens drottning kör grävlastare
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11