23948sdkhjf

KEESTRACK

Mångsidig grovsorterare utlovas

Fredheim Maskin lanserar en mångsidig grovsorterare som ska passa både för entreprenörer och i täkter.

Fredheim firade tung tioåring

Fredheim Maskin fyllde 15 och Oktoberdagarna tio – dubbla jubileer som firades rejält i Norge, där över 50 jättemaskiner visades upp.

Stora planer för Keestrack

Keestrack prisar sin nordiska återförsäljare och sätter också sikte på en framtid där företaget växer och koldioxidavtrycket minskar.

Riktigt tung uthyrning

Fredheim Maskin ska börja hyra ut både krossar och sorteringsverk i Sverige.

Senaste nytt från Bauma!

Baumas första dag bjöd på mörka moln och regn i luften. Mässan i sig var desto hetare – här är ett axplock från jättemässans första dag.

Solskenshistoria från Keestrack

Hybridteknik står i fokus när Keestrack ställer ut på Bauma, företaget aviserar också en helt soldriven nyhet.

Tung tillställning

Nya krossar och en stackläggare med nordisk koppling lyste mest när 2 000 ton maskiner visades upp på Fredheims oktoberdagar.

Hybridkross på 30 ton

Keestrack lanserade sin nya hybridkross på Intermat – R3e, en 30 ton tung kross som uppfyller kraven för framtiden hävdar vd Kees Hoogendoorn. – Hybrider är här för att stanna.

Nordiska krav uppfylldes

Keestracks avlyftbara motorpaket är en finess som har sin grund i krav från norska och svenska kunder. "Det var ett önskemål från marknaden som vi förde vidare till Keestrack, säger Per-Olav Fredheim."

Eldrivet krossverk med stor matare

Fredheim utlovar hög och pålitlig prestanda i en ny maskin. – Krossverket Keestrack B7e är alltigenom byggt för att kombinera hög produktion med låga kostnader för drift och underhåll.

Bra koll på uppkopplad kross

Genom att koppla upp sitt krossverk ska processen kunna övervakas och optimeras lovar Fredheim Maskin som ser det hela som ett kontrollrum i skärmformat.

Sänd till en kollega

0.047