23948sdkhjf

ENTREPRENAD LIVE

Dubbla maskinmässor i söder 2021

Entreprenad Lives beslut att flytta höstens Göteborgsmässa till våren 2021 påverkar inte planerna på en mässa på Ring Knutstorp i Skåne som ska gå enligt plan 16-18 september 2021.

I Färila bockas med framgång

En stor del av de moderna entreprenadmaskiner som säljs i Sverige har en sak gemensamt. Någonstans på maskinen finns en eller flera bågar med infäst belysning. Bågar som levererats från Mittx i Färila.

Inte fel med el – Sennebogens hybrid i Skåne

Dubbelt upp för Semab

Fler storlekar, dubbla hydraulcylindrar och dubbla powerboosters utlovas i ny saxserie.

Mångsidig skopa med rostfri botten

Enligt MTT Sweden kan man både schakta, lasta, sortera och planera med nya skopan som är lika bred fram som bak.

Kobelco tar sats i Skåne

Kobelco har landat i Skåne hos Göranssons Maskiner och Beck Maskin hoppas på liknande lösningar i andra delar av landet – målet är att fördubbla marknadsandelen.

Mer kräm i nya Kramern

Kramer har filat länge på nya tiotonnaren, när den nu kommit till Sverige har Wiklund Trading valt att skippa standardmotorn och välja det starkare alternativet.

Metso utlovar mer last och mindre buller

Smidig sopskopa med sidoborste

Skånsk sug i hårt stål

Scantrucks första Sennebogen

Sennebogens teleskopkranar har fått ett nytt svenskt hem – nya generalagenten Scantruck lyste grönt på Entreprenad Live och de mindre modellerna är först ut.

Läge för nya idéer

Carlsson & Co möblerar om efter drygt 25 år, verksamheten ska dock i stort sett förbli oförändrad, lovar den nygamla ledningen.

JCB:s svensktestade elgrävare

JCB går vidare i sin elsatsning, den minigrävare som visades upp i fjol finns nu i produktion, maskinen kommer också att visas på Entreprenad Live.

Pinfärsk JCB-grävare på Entreprenad Live

JCB:s X-grävare har fått småsyskon – tre nya modeller i X-serien lanserades i juni och nya 140 X kommer att visas på Entreprenad Live.

Sänd till en kollega

0.046