23948sdkhjf

CRAMO

Koll på kollen med ny funktion

Fortsatt svenskt i Cramos topp

Det har gått några veckor sedan holländska Boels förvärvade Cramo Group och redan nu görs stora förändringar i Cramos ledning. Bland annat tar Martin Holmgren, tidigare ansvarig för bland annat fleet management, över som vd efter Leif Gustafsson.

Boels över 90 procent i Cramo

Samarbete för digital utveckling

Effektivisering av alla faser i byggprojekten samt ambitioner att driva på den digitala utvecklingen i branschen är två huvudtankar när bygg- och projektutvecklingsföretaget JSB och Cramo tecknat ett treårigt koncernavtal.

Digital teknik vässar byggprocessen

En uppkopplad maskinpark gör byggprocessen snabbare, mer kostnadseffektiv och hållbar, inte bara vad gäller planering och design, utan också i det dagliga arbetet på byggarbetsplatsen. Det menar Cramo som ser rentalverksamheten som en nyckel till ett mer rationellt byggande.

Cramo förhandlar med ny ägare

Cramos ägare står inför ett intressant dilemma. De har att ställning till ett uppköpsbud från en icke namngiven aktör som uppenbarligen vill växa snabbt i bland annat norra Europa.

Han tar över som Cramochef i Sverige

Cramochefer utbildas i arbetsmiljö

Samtliga chefer och skyddsombud i Cramo ska under året genomgå en tvådagarsutbildning inom arbetsmiljö. Målet är att bidra till trygga arbetsplatser för medarbetare och kunder.

Cramo förbättrar logistiken

Sänd till en kollega

0.033