23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Norden levererar vinnande detaljer för VVS

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Norden är ett av få områden i världen som år efter år presterar mycket högt på olika vis.

När det kommer till export av kultur och produkter står vi i framkanten, och prognosen för framtiden ser just ut så den med. Nordens framtid ser ljus ut, och med producenter så som FM Mattsson, som både sätter Sverige och Norden på kartan, kan vi känna oss trygga med att sprida bra varor och den omfattande filosofin av bättre kvalitet som ger bättre livsstandard, överallt och för all tid. I forum för Nordiske Medier introducerar vi nu ett nytt kapitel som kommer att handla om nordisk representation av VVS, samt en liten krasch-course för nyfikna och de i behov att veta mer. Vem vet, kanske kan denna nyvunna kunskap komma dig till användning snarare än du tror.

Duschblandaren är portalen till god komfort i vardagen
Du känner till den. I vardagsmun kallad kranen, och i detta fall den du har i din dusch eller över ditt badkar. Den du kommer i kontakt med i ditt hem liksom på alla platser där du kan tänkas behöva ta en dusch – på gymmet, på arbetet och inte minst i simhallen. Duschblandaren är verkligen central, och även en höjdpunkt – speciellt om den inte är vad man förväntat sig, inte uppfyller ens standard och så vidare. Vi menar alltså att ett mindre trevligt möte med en dusch ofta just beror på att man exempelvis måste ställa in mängden varm-och kallvatten själv, och att den inte heller har de funktioner som man kanske har installerat i sitt hem. Ofta är det just då som man inser att duschen inte kommer att vara en sådan fröjd som man nog väntat sig. Och visst känner vi alla till de fall av positiva överraskningar – när du checkat in på ett hotell som har tänkt extra mycket på denna upplevelse. Kanske överraskas du av en variation av härliga duschstrålar, eller rent etiskt av en funktion som är anpassad för att spara på naturen?

Säg något om dig själv med din dusch
Duschen är alltifrån upplevelsen i kabinen som runt omkring. Glasdörrar eller draperi i färgfulla tyger, och dimmade ljus och musik och varför inte ny polerad klinkers? Mycket, eller faktiskt allt, går att ändra på efter dina preferenser och framförallt beroende på hur du definierar en bra dusch och upplevelse däri. Ska du köpa en ny duschblandare får du ju inte glömma att även denna har en stor inverkan på din upplevelse. Välj en i rustik stil, eller varför inte en elegant dusch från Hansgrohe? Kanske vill du ändå satsa på en i typisk skandinavisk design, som exempelvis FM Mattssons Siljan eller ett brett sortiment ifrån tillverkaren Gustavsberg. Huvudsaken i dessa fall är garanterad kvalitet. Du kan alltså räkna med att detta är något som håller för det långa taget. Dessutom får du en detalj som på riktigt kan spegla din unika personlighet.

Duschblandare med moderna funktioner
Inställningar som toppar din upplevelse, och samtidigt sparar på naturens resurser – glöm inte att välja en duschblandare med eco-funktion nästa gång du köper nytt!

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063