23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Enkelt att hitta billigaste postförsändelsen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Som de flesta känner till står det ganska svajigt till bland de svenska post leverantörerna. Det gör att priserna höjts med ganska jämna mellanrum under de senaste åren, och idag har vi ett prisläge som aldrig tidigare varit så dyrt.

Som de flesta känner till står det ganska svajigt till bland de svenska post leverantörerna. Det gör att priserna höjts med ganska jämna mellanrum under de senaste åren, och idag har vi ett prisläge som aldrig tidigare varit så dyrt. Givetvis är det något som irriterar kunderna, men visst finns det alternativ att tillgå! Det finns i själva verket så många alternativ på postleverantörer att man ofta inte tänker på det, och därmed också inte utforskat chanserna. Börjar man göra det förstår man snart att det är svårare att bilda sig en uppfattning om vad som är billigast för en själv och det paket man vill skicka.

Svårt att hitta billiga posttjänster
Det är nämligen så att priserna skiljer sig i relation till paketets dimension och vikt, och gränserna är olika för de olika leverantörerna. Exempelvis är måttet mindre viktigt hos en del leverantörer som erbjuder sina priser beroende på paketets vikt. Har paketet en max vikt på ett eller två kilon är detta det man går efter, och vinsterna kan bli stora då måtten är mer fria. Givetvis finns det gränser här med vilket göra att det är viktigt att läsa sig på bestämmelserna. Men hur gör man det då, speciellt om man har kort tid på sig innan stängningsdags och till det datum man verkligen behöver ha paketet levererat?

Snabbt sätt att finna billigaste priset för postpaket
När du vill skicka paket snabbt och smärtfritt, det vill säga utan att jämföra sidor på din egen dator under en längre tid och scrolla igenom bland mått och vikt bestämmelser finns det en enkel och gratis tjänst som visar dig ditt billigaste tillvägagångssätt. Det enda du behöver göra är att mäta och väga ditt paket, eller din container, dina dokument och liknande. I den lätthanterliga tabellen skriver du in dessa mått, skriver in land dit du vill skicka paket, och trycker dig snabbt igenom till det billigaste alternativet på postleverantör. Här jämförs alla kända leverantörer i ditt land på ett mycket effektivt sätt – så effektivt att det är unikt och du har svaret snabbt i din hand så att du kan börja beställa frakten eller gå till ditt postkontor och försäkra att din leverans blir i tid.

Ett nytt jämförelseverktyg för posttjänster
Gör det enklare för dig och slipp göra jämförelsen själv. Skicka små eller stora paket och pallar redan idag genom att använda det snabbaste sättet till att få fram det billigaste alternativet. Den kostnadsfria tjänsten är mycket enkel att använda, och i vissa fall kan du enkelt klicka in ditt pakets form och storlek utan att räkna ut måtten exakt. Skickar du ett rör eller en flyttkartong? Eller skickar du ett helt flyttlass när du flyttar till annan ort? Frågan är alltid i slutändan – vad är det billigaste alternativet? Förutom att kunna beställa emballage och andra tjänster på ett enkelt och smidigt sätt har du svaret på detta snabbare än du någonsin kan ha på egen hand eller hos diverse andra jämförelsesidor. Testa en unik och kostnadsfri tjänst, redan idag!

 

 

 

                 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

2.39