23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Aroma Marketing & Candels Sweden AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

Dofta dig till lycka

den 31 augusti 2021

Dofter kan hjälpa till att frigöra endorfiner i kroppen. Endorfiner bildas i den delen av hjärnan som är kopplat till vårt belöningssystem, vilket kan få oss att känna glädje och lycka. Med rätt doft kan du enkelt få dina kunder att må lite bättre.

Att resa i tiden - eller hur fungerar doftminnen

den 5 maj 2021

Forskning visar att människan har förmåga att koppla en känsla till händelser från våra liv. Grunden till den funktionen är att människan har ett episodiskt minne. Det väcker ofta minnen från tiden då man var 15-30 år, när ens identitet formas.

SneakersPoint väljer doftljus som Giweaway vid butiksöppning

den 28 april 2021

En populär och annorlunda giweaway? Sneakers Point valde att bjuda på ett doftljus med eget budskap och unik doft vid butiksöppningen i Nordstan.

Hur fungerar luktsinnet - Del 2

den 27 april 2021

Hur är luktsinnet förknippad med smaken? Luktar vi på det vi smakar eller smakar vi på det vi luktar? I del 2 berättar vi sammankopplingen mellan smaken och lukten samt vad vår reptilhjärna väljer att komma ihåg.

Hur fungerar luktsinnet Del 1

den 26 mars 2021

Har du någonsin funderat kring hur ditt luktsinne fungerar och varför du känner vissa dofter men inte märker andra? Vi skriver en liten krönika om hur doftsinnet fungerar i del 1 nedan får du lära dig bl.a. hur kan enkelt träna upp ditt luktsinne.

Vilka dofter tycker vi om egentligen?

den 15 mars 2021

Vissa dofter tycker vi bara om och andra dofter kommer att uppmana oss till en specifik handling. Vissa dofter får oss att drömma bort och andra att resa tillbaka i tiden. Men nedan några exempel på enklare dofter - känner du igen dig ?

Dofter kan påverka köpviljan hos kunderna

den 11 mars 2021

Doft blir mer och mer en medveten del av våra hem. Men har du funderat på hur doftar det i butikerna och vad spelar det för roll om det gör det ? Vad brukar det dofta och vad vill butikerna med det ?

Knyt ihop affären med minnen och upplevelser

den 16 november 2020

Forskning visar att människan har förmåga att koppla en känsla till händelser från våra liv. Kommunikation genom en doft ett kraftigt verktyg för att erbjuda en minnesvärd upplevelse av butiksbesöket.

Musiken som överträffar allt

den 29 oktober 2020

Musikens historia är stark, men hur och varför påverkar den dig och mig ? Vilka upplevelser kan kopplas till musiken och hur gör du det på bästa sätt ?

Luktsinne, Dofter livsviktigt men underskattad

den 20 oktober 2020

En livsviktigt men underskattad sinne. Att leva med eller utan dofter?

Det nya normala inom Retail

den 9 oktober 2020

Nya normala eller omställningen till det onormala. Ett par tips från oss om hur Retail branschen bör anpassa sig och ställa om - trots allt handlar allt fortfarande om upplevelse

Årstider - Marknadsföring - Upplevelser

den 17 juli 2020

Sinnesmarknadsföring handlar om att ligga ett steg före och anpassa sig. Redan nu så bör du tänka på hur kommer butiken och upplevelsen se ut i höst. Samt vad vill kunderna ha i höst ? Vad är höstmys?

Att spela musik i butik - Vilken licens gäller?

den 8 juli 2020

Räcker det väl helt enkelt med att plugga in mobilen i högtalarna, köpa en skiva eller spela de senaste hitsen på spotify? Nej, tyvärr är det inte så enkelt! Här kommer upphovsrättslagen in och pausar din lista.

Ljud som säljer och musiken som vi minns

den 2 juli 2020

Vilken ljud säljer bäst? Konsten att skapa sommarplåga eller igenkännande slinga till din verksamhet. Läs vår senaste artikel om sommarlåtarna.

Upplevelse i Butik – Så skapar du en butik som Säljer!

den 29 juni 2020

Edward Glaeser - Harvard University, säger att fysiska butiker måste utveckla sina butiker och erbjuda upplevelser, för att kunna konkurrera effektivt med e-handelns utveckling.

Vad är sinnesmarkandsföring?

den 26 juni 2020

Qonceptus berättar - Vad är sinnesmarknadsföring, hur det fungerar och vad bygger det på?

Rensa luften från bakterier med rätt dofter.

den 16 april 2020

I dagsläget är tillfrågade experterna eniga: Om rum doftsätts med eteriska oljor, minskar påverkan av bakterier. Dofter är dem ideala följeslagare för att minska risken för infektion och smitta - t.ex. i skolor, ålderdomshem och kliniker.

Ta vara på doftens helande kraft i virustider

den 27 mars 2020

Aromaterapi lär oss hur vi kan ta vara på helande effekter från olika doftoljor. Läs vår sammanfattning av dem mest kända effekterna och dofter som kan få dig att må bra, reducera stress, och kanske skydda dig från virus som vandrar runt i luften.

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om Aroma Marketing & Candels Sweden AB

Adress
Aroma Marketing & Candels Sweden AB
Varuvägen 9A
125 30 Stockholm

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 08-52292323

VAT nummer: SE5591599823

Anställda: 3

Sänd till en kollega

0.109