Mentor Communications Group logotype
30 maj 2017

SVERIGES MEST INITIERADE NÄRINGSLIVSBEVAKNING

Mentor Communications är ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon beslutsfattare varje månad. Informationen sprids genom såväl digitala som tryckta kanaler. Men också genom de hundratals seminarier, utbildningar, awards, mässor och evenemang som vi arrangerar varje år. Mentor bevakar de flesta stora branscher inom tillverkande industri-, handels- och servicesektorn samtidigt som vi erbjuder en mångfald av mötesplatser som ger deltagaren fördjupad kunskap, inspiration och kontakter inom dennes specifika intresseområden.

NYA KANALER, SAMMA VÄRDERINGAR

Sedan Mentor startades 1985 har kommunikationsarenorna förändrats radikalt. Mentor var tidigt ute i förändringsarbetet och vi ser en fortsatt stor tillväxtpotential tack vare våra starka varumärken och det försprång vi skaffat oss genom att ständigt utveckla nya arenor och mötesplatser.

I en tid då många medieföretag kämpar i motvind har Mentor lyckats kliva uppåt i värdekedjan hos kunderna. Dels genom användningen av väl beprövade modeller för att inhämta, bearbeta anti depression medication side effects och sprida initierad information. Men också genom att aldrig avvika från idén att alltid leverera lika värdefull som meningsfull information i rätt tid och via rätt kanal.

I dag omsätter vi över 170 miljoner kronor samtidigt som vi sysselsätter över 90 personer på Lidingö och i Helsingborg. Och vi tänker fortsätta att skapa nya arenor där Sveriges viktigaste branscher kan mötas, uppdateras och utvecklas. Vi ämnar vara verksamma inom alla betydande branscher och ska även fortsättningsvis vara erkända för information som har ett högt värde. Kort sagt ska vi även framåt vara det ledande mediehuset för branschnyheter, information, kunskap och analys för mottagare inom näringsliv och samhälle – oavsett kanal.

 

Ledningsgruppen

 
Verkställande Direktör
David Hindfelt
Tel. 08-670 4130
david.hindfelt@mentoronline.se

Affärsområdeschef TRANSPORT och PROCESS
Sandra Camilleri
Tel: 08-670 4171
sandra.camilleri@mentoronline.se

Affärsområdeschef INDUSTRI
Christel Frost,
Tel: 042-490 1961
christel.frost@mentoronline.se

Affärsområdeschef HÄLSA/SJUKVÅRD och HANDEL
Hans Ahlstrand
Tel: 08-670 4163
hans.ahlstrand@mentoronline.se

Jobba hos oss

Mentor Communication är en mediekoncern som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon beslutsfattare varje månad. Vi har ett hundratal anställda i Stockholm/Lidingö och Helsingborg.

Hos oss finns en mängd olika befattningar, inom redaktion, sälj & marknad samt event & mässor. Vi arbetar för att driva våra respektive branscher framåt, som en del av utvecklingen. Vårt mål är att vara bäst på att ha kunskap om målgrupperna, så att de företag som satsar på våra varumärken, ska få största möjliga effekt av sina investeringar.

Vi behöver människor som förstår värdet av att ligga i framkant, skapa unika nyheter och att leva med marknaden. Är du intresserad av att arbeta i en bransch och hos ett företag som ständigt utvecklas – Välkommen med din ansökan.

Kontaktpersoner ang. lediga tjänster är:

Affärsområdeschef TRANSPORT och PROCESS  – Sandra Camilleri
sandra.camilleri@mentoronline.se
Tel: 08-670 4171

Affärsområdeschef INDUSTRI – Christel Frost
christel.frost@mentoronline.se
Tel:
0708-55 99 19

Affärsområdeschef HÄLSA/SJUKVÅRD och HANDEL  – Hans Ahlstrand
hans.ahlstrand@mentoronline.se
Tel: 08-670 4163

 

Ladda ner pdf-fil om Mentor Communication Group

Mentorbrochyr_omslag

 

 

 

Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013