Securitas i avtal med Hertz - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
23 maj 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Skydd & Säkerhet - Säkerhet
2017-04-06 | 10:38
Skydd & Säkerhet logotype
SecuritasLarmcentral-450x490.jpg

Securitas i avtal med Hertz

Securitas får i uppdrag att leverera säkerhetstjänster till biluthyrningsföretaget Hertz med 220 kontor i Sverige.

Securitas i avtal med Hertz

Hertz Sverige har tecknat ett ramavtal med Securitas Sverige avseende bland annat säkerhetstekniska anläggningar, personella bevakningstjänster, utryckningstjänster och larmcentralens tjänster.

I avtalet ingår bland annat särskilt framtagna larmpaket där Securitas ansvarar för hela kedjan från installation till larmmottagning, årlig förebyggande underhållsservice av tekniken och åtgärd vid utlöst larm.

– Vi är väldigt nöjda med det här avtalet. För oss är det viktigt med en nordisk leverantör och att vi har skräddarsydda lösningar för våra självservicekiosker. Det får vi genom samarbetet med Securitas, säger Jesper Näsström , affärsutvecklingschef på Hertz.

– Vi är mycket tacksamma för det förtroende Hertz ger oss genom detta avtal. Vi har i samråd med Hertz arbetat fram speciellt anpassade säkerhetstekniska lösningar som är direkt anpassade för deras faktiska behov i så kallade nyckelfärdiga lösningar. Detta i kombination med anpassade personella insatser kommer ge Hertz en mycket bra säkerhetslösning, sägerJohan Flacking , Key Account Manager på Securitas Sverige.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013