Omfattande Volvo-kontrakt till Postnord - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
29 april 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Transport Logistik Idag - Transport, Logistik & Materialhantering
2017-03-02 | 09:39
Transport Logistik Idag logotype

Omfattande Volvo-kontrakt till Postnord

Det skriver Postnord i ett pressmeddelande.
De tusentals komponenter som behövs för att bygga en Volvo produceras runt om i världen. Samarbetet med Postnord omfattar logistikförsörjningen från underleverantörer i Sverige till Torslandafabriken i Göteborg, det vill säga allt från småskruvar till stötfångare. Med det nya upplägget har både skador och förseningar minskat vilket innebär att Volvo Cars kan ha fullt fokus på sin verksamhet.
– Det är extra glädjande att vi fått detta förtroende av Volvo Cars, säger Anders Holm, vd i Postnord Sverige. Postnord är idag den ledande affärspartnern inom butiksleveranser i detaljhandeln och nu storsatsar vi på parti- och styckegods inom industrin. Vi ska uppfattas som en pigg, flexibel och lyhörd uppstickare jämfört med de utländska logistikjättarna i branschen.
Förutom reservdelsförsörjning till verkstäder och återförsäljare har Postnord en lång affärsrelation och ett tätt samarbete med Volvo Cars. Bland annat erbjuder de tillsammans In-car Delivery – bakluckeleveranser till e-handlande kunder i Göteborg, Malmö och Stockholm. Nu utökas alltså avtalet till att även omfatta komponenter till tillverkningen.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013