Ny chef för 2Secure Väst - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
30 april 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Skydd & Säkerhet - Säkerhet
2017-02-28 | 11:47
Skydd & Säkerhet logotype

Ny chef för 2Secure Väst

2Secure växer och rekryterar en ny affärsområdeschef i Göteborg.

Fredrik Frejme tar över som Regionchef för 2Secure Väst. Han kommer närmast från företaget Netclean, som jobbar med att stoppa spridningen av övergreppsbilder av barn.

Efterfrågan på kvalificerade säkerhetsuppdrag hos både befintliga och nya kunder ökar och rekryteringen av Fredrik Frejme är ett led i 2Secures arbete med att stärka verksamheten i Göteborg.

– I och med rekryteringen av ny regionchef stärker vi vårt erbjudande i Göteborg och därmed vår position som ledande säkerhetsföretag i Sverige. Fredriks erfarenheter inom IT-säkerhetsbranschen och arbetet mot digital brottslighet kompletterar vår befintliga verksamhet väl, säger Anders Lennerman, tf VD för 2Secure.

Fredrik har mångårig erfarenhet av framförallt digital säkerhet för att motverka hantering av olagligt material på nätet. De senaste nio åren har Fredrik arbetat inom Safer Society Group och de två senaste åren som chef för NetClean.

– Jag ser fram emot att utveckla 2Secure tillsammans med några av landets främsta konsulter inom säkerhet och därmed få bidra till en tryggare vardag för både företag och familjer, säger Fredrik Frejme, regionchef 2Secure Väst.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013