Peugeot satsar på fyrhjulsdrift - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
27 maj 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Leveranstidningen Entreprenad - Entreprenad & Anläggning
2017-03-08 | 14:27
Leveranstidningen Entreprenad logotype
Boxer-4x4-458x326.jpg

Peugeot satsar på fyrhjulsdrift

Peugeot satsar på fyrhjulsdrift

När vägarna är hala eller terrängen tuff kan fyrhjulsdrift vara ett alternativ, i varje fall hos Peugeot som nu erbjuder drivning på alla fyra hjulen i hela utbudet av transportbilar.

Att erbjuda fyrhjulsdrift är ett steg i vårt arbete med att ge våra kunder valmöjligheter. Förra året lanserade vi Peugeot Expert som breddar vårt produktsortiment och sedan har vi öppnat för HVO-diesel i våra transportbilar. Allt för att skapa rätt lösning för alla behov, säger Martin Persson, produktchef för transportbilar vid Peugeot Sverige.

Fyrhjulsdriften kan fås på produktlinjerna Partner, Expert och Boxer. Lösningen har möjliggjorts genom ett samarbete mellan Peugeot och den franska fyrhjulsspecialisten Dangel som tagit fram ett system med två funktionslägen. I normalläget är fordonet tvåhjulsdrivet, men när behov dyker upp kopplas fyrhjulsdriften in snabbt och enkelt.

Vi ser ett mervärde i att erbjuda fyrhjulsdrift i transportbilar när det faktiskt behövs. Vanligtvis klarar sig transportbilsägaren med tvåhjulsdrift och då finns det inte heller någon anledning att dra på sig onödiga bränslekostnader. Men när det blir dåligt väder och tuff terräng ska vi underlätta för våra kunder. Genom att erbjuda våra kunder fyrhjulsdrift på våra transportbilar tar vi ett stort kliv på transportbilsmarknaden, säger Martin Persson.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013