Kollektivtrafikdagen växlar upp - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
23 maj 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Trafikforum - Persontrafik & Kollektivtrafik
2017-02-23 | 11:23
Trafikforum logotype

Kollektivtrafikdagen växlar upp

Programmet för tioårsjubilerande Kollektivtrafikdagen sätts ihop av ett programråd bestående av ledande personer från branschorganisationerna. Klicka HÄR för anmälan till Kollektivrarikdagen 2017, 11 maj på Cirkus i Stockholm!

 
– Strukturen för programmet är satt och finns att se på hemsidan. Vi har dessutom lagt ut namn på de bekräftade talare vi har till dagen. Inom kort kommer dessutom innehållet att presenteras, säger Jacob Albertsen, projektledare för Kollektivtrafikdagen.

 
Konferensens moderator är i år liksom förra året Catharina Elmsäter-Svärd, tidigare infrastrukturminister. Nytt för i år är att eftermiddagen är indelad i tre parallella spår, så kallade break out sessions. Detta för att kunna behandla fler tunga ämnen samtidigt och ge deltagare möjligheten att fördjupa sig i det som för dem är mest intressant som exempelvis upphandling.

 

Bland talarna på Kollektivtrafikdagen kan nämnas Anna Grönlund, vice vd för Sveriges Bussföretag; Gerhard Wennerström, vd för Samtrafiken; Martin Hedevåg, Sverigechef Über; Claire Haigh, Chief Executive, Greener Journeys i Storbritannien; Geir Isaksen, Koncernchef NSB i Norge; Margareta Friman, professor, SAMOT, Karlstads Universit samt Kristoffer Tamsons, Trafiklandstingsråd, Stockholms Läns Landsting. Fler talare finns på den HÄR LÄNKEN.

 
Den mycket uppskattade utställningen i samband med konferensen består av leverantörer till- och organisationer för – branschen. Deltagarna möter dem på plats i anslutning till konferensen. Efteråt blir det inte bara mingel utan också trerätters middag på anrika restaurang Soliden på Skansen med utsikt över Stockholms hamninlopp.

 

Kollektivtrafikdagen arrangeras av tidningen TRAFIKFORUM i samarbete med Samtrafiken. Huvudpartner är Hogia, klicka här för att se alla konferensens partners!

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013