Kollektivtrafikdagen växer - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
29 april 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Trafikforum - Persontrafik & Kollektivtrafik
2017-02-16 | 11:42
Trafikforum logotype

Kollektivtrafikdagen växer

I år genomförs Kollektivtrafikdagen för tionde året i rad, i år för första gången med Samtrafiken som medarrangör. En annan nyhet är att det blir trerätters middag på Soliden som avslutning på en spännande dag. För mer information och anmälan, klicka HÄR!

 
Jacob Albertsen, projektledare för Kollektivtrafikdagen 2017 – Vad kan du säga om branschmötet så här långt?

– Vi är inne i en riktigt spännande förändringsresa för konferensen Kollektivtrafikdagen. Inte vad gäller plats eller moderator, för det är Cirkus och Catharina Elmsäter Svärd som gäller även i år. Däremot har vi alltså inlett ett samarbete med Samtrafiken på ett lite djupare plan. Samtrafiken har ju ett tydligt framtidsfokus i sin verksamhet, vilket klart och tydligt märkts på deras konferens som de arrangerat under många år. Samarbetet kommer resultera i mycket spännande programpunkter och inte minst interaktivitet för att föra konferensen framåt under de tre år som avtalet löper.

 

Vad kan sägas om hur själva konferensen kommer att gå till?

– Vi kommer att ändra lite på upplägget under dagen med så kallade break-out sessions där utöver gemensamma föreläsningar, så kan deltagaren välja mellan tre olika områden där fördjupning kommer ske. I nuläget är det Upphandling (arrangerat av Sveriges Bussföretag) och Mobility As A Service som är klara. Det tredje spåret presenteras inom kort i samarbete med Samtrafiken, säger Jacob Alberts.
 

Det brukade vara mingel på Cirkus precis efter konferensen, hur blir det i år?

– Föregående år har vår huvudpartner Hogia rundat av dagen med ett uppskattat mingel på Cirkus efter konferensen. I år kommer Hogias mingel istället att vara startskottet för en trerätters middag på anrika restaurang Solliden på Skansen. Middagen ingår i konferenspriset, så det ska förhoppningsvis locka till fortsatta kreativa samtal under kvällen.

 

 

Hur gör de som eventuellt vill stanna kvar över natten?

– Om man vill stanna kvar i Stockholm till dagen efter så håller jag på att försöka få till ett mycket attraktivt erbjudande från nyrenoverade Scandic Ariadne som ligger mindre än 4 kilometer från Cirkus och Skansen. Mer information om detta kommer på hemsidan inom kort.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013