Kollektivtrafikdagen växer - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
23 maj 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Trafikforum - Persontrafik & Kollektivtrafik
2017-04-06 | 10:16
Trafikforum logotype

Kollektivtrafikdagen växer

10-årsjubilerande Kollektivtrafikdagen blir större än någonsin när den som förra året genomförs på Cirkus i Stockholm. Moderator är nu liksom förra året Catharina Elmsäter-Svärd. På kvällen blir det dessutom möjlighet att avnjuta en trerätters middag uppe på restaurang Soliden ovanför Cirkus – ett tillfälle för alla deltagare att få mer tid för samtal under trevliga former. För anmälan och mer information, klicka HÄR!

 

 

I år är Kollektivtrafikdagen för första gången indelad i tre olika break-out sessions under eftermiddagen:

1. Framtidens infrastruktur och fordon, med självklara inslag av elektrifierade och självkörande fordon och allt som hör därtill.

2. Upphandlingar där komplexiteten teknikutvecklingen och behovet av löpande förändringar ställer till det, men också öppnar upp för möjligheter. Denna session leds av Sveriges Bussföretag.

3. I regi av Samtrafiken, fokuserar tredje spåret på tjänster och system. Till och för resenärer, till och för de som levererar tjänster till resenärer och självklart de system som möjliggör allt detta. Öppna data och biljett- och betalsystem är en av ingredienserna i detta block.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013