Hjort och stör huvudråvara i Bocuse 2016 - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
25 april 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Fast Food Magazine - Fastfood & Servicehandel
2015-11-11 | 09:49
Fast Food Magazine logotype
st_r_aqua.jpg

Hjort och stör huvudråvara i Bocuse 2016

Sveriges nyutnämnda kockrepresentant Alexander Sjögren kan därmed på allvar påbörja träningen inför den stora Europafinalen.
– Stör äter vi sällan i Sverige vilket innebär att jag inte har arbetat med den fisken tidigare. Men det känns som en rolig och spännande utmaning och jag kommer att gå all in för att ta fram den bästa smaken och använda hela fisken. Hjort däremot har jag arbetat mycket med, så nu gäller det bara att skapa de ultimata rätterna, säger Alexander Sjögren Sveriges Kandidat till Bocuse, Kock-EM 2016.–

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan




Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013