Gasellföretag – igen! - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
23 maj 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Resforum - Resor & Bussturism
2016-11-23 | 18:43
Resforum logotype
gasell_2016-rolfs111.jpg

Gasellföretag – igen!

Att bli Gasellföretag ett år är fantastiskt. Två år på raken – otroligt, men tre är ett magiskt nummer. Så summerar Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss det faktum att företaget för 3:e året i rad utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri.

 

Kriterierna är tuffa. Varje år utses färre än en halv procent av Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Långt färre företag når titeln två år i rad. Att klara Gasellstatusen tre år på raken är det mycket få som lyckats med. Men att researrangören i Göteborg gör det har sin givna förklaring: På några få år har Rolfs Buss & Flyg ökat sin omsättning från 40 miljoner kronor till 350 miljoner kronor och förra året levererade företaget upplevelser till 75 000 resenärer.

 

Men rekord och titlar innebär inte att Rolfs Buss & Flyg lutar sig tillbaka, enligt företagets egen uppfattning. Gaselltiteln är ett prestigefyllt betyg, samtidigt en morot för företagets framåtrörelse. Aldrig glömmer Rolfs Flyg & Buss vilka som ligger bakom framgångarna:

 

– Ett Gasellföretag växer snabbt och vi gör det genom att hela tiden lyssna till kunden, våra värdefulla resenärer. Vi finns för dem. Kunden kommer först. Det varma kundsamarbetet och personalstyrkans teamanda gör att Rolfs Flyg & Buss utvecklas som ett kraftfullt, modigt företag i tiden och med synbara framtidsmål, säger Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss.

 

FAKTA/Gasellkriterier 2016
En omsättning som överstiger 10 miljoner kronor
Minst 10 anställda
Minst fördubblat sin omsättning sedan 2010
Tillväxt varje år
Ett positivt samlat rörelseresultat
Vuxit organiskt
Sunda finanser

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013