De ska utses branschens stjärnor - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
23 maj 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Skydd & Säkerhet - Säkerhet
2017-03-24 | 11:21
Skydd & Säkerhet logotype
SecurityAwardsUppstart_webb-450x389.jpg

De ska utses branschens stjärnor

Här är de tunga jurymedlemmarna som ska utse säkerhetsbranschens främsta företrädare.

De ska utses branschens stjärnor

Foto: Pernille Tofte

Nu har juryarbetet inför Security Awards 2017 igång. På torsdagen samlades ett trettiotal av årets jurymedlemmar i Stockholm för att sparka igång arbetet med att utse säkerhetsbranschens främsta inför prisutdelningen i oktober.

Fjolårets vinnare i kategorin Årets Säkerhetsperson, Lena Sahlin – som då var säkerhetschef för Svenska Hockeyligan, SHL men idag gått till motsvarande roll inom Riksidrottsförbundet, RF – berättade för en nyfiken skara branschkollegor om sitt jobb för att stävja kriminalitet i sportens värld.

– Traditionellt sett har man tittat på fotboll och hockey, men nu jobbar vi även med säkerheten inom bandy, basket och handboll, berättar hon och understryker att det kan handla om allt ifrån matchmaking till huliganism och hot och våld mot enskilda aktörer.

I årets upplaga av Security Awards ska vinnare i tio kategorier utses av en handfull initierade jurymedlemmar i varje kategori. Nu är nomineringen via hemsidan igång och förhoppningen är att få in rekordmånga glimrande bidrag.

Nomineringstiden löper till den 16 maj, men gå in och nominera det företag eller den satsning eller person som du tycker ska stå som vinnare i årets Security Awards här!

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013