Buss på Kollektivtrafikdagen - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
24 maj 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Trafikforum - Persontrafik & Kollektivtrafik
2017-04-26 | 11:24
Trafikforum logotype

Buss på Kollektivtrafikdagen

Kollektivtrafikdagen firar 10-årsjubileum i år och konferensen blir större än någonsin. Nytt för i år är att eftermiddagen delas upp i tre break-out sessions samt trerätters middag uppe på Skansens Solliden på kvällen.

 

Sveriges Bussföretag är värd för Kollektivtrafikdagens break-out session om upphandling 11 maj efter lunchpausen. Anna Grönlund, branschchef och vice vd Sveriges Bussföretag inleder med färska fakta från Sveriges Bussföretags nya rapport om upphandlad busstrafik. Hon resonerar också kring hur busstrafiken kan bidra till att bryta trenden med att kollektivtrafikens kostnader ökar snabbare än resandet.

 

Därefter följer ett pass på temat ”Så gör vi – partnersamverkan i den upphandlade trafiken för fler och nöjdare kunder, samhällsnytta, samverkan och stolta medarbetare” med Henrik Dagnäs från Nobina. Hans introduktion följs direkt av Elin Burman och Dag Levin från Nobina som tillsammans med Linda Ekdahl från Västtrafik presenterar exempel på gemensamma avtal som skapat positiva effekter för alla parter.

 

Sessionen avslutas med att Jens Plambeck, chef strategisk utveckling SLL ger en nulägesrapport från pågående diskussioner kring framtida elektrifiering av den upphandlade busstrafiken i Stockholm.

 

Årets upplaga av konferensen är den tionde  ordningen och Kollektivtrafikdagen har etablerat sig som en mötesplats för hela kollektivtrafikbranschen. Mer information och anmälan, klicka HÄR!

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013