Bockasjö hyr ut logistikyta till Volvo Cars - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
29 april 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Transport Logistik Idag - Transport, Logistik & Materialhantering
2017-02-17 | 09:54
Transport Logistik Idag logotype

Bockasjö hyr ut logistikyta till Volvo Cars

Det skriver Bockasjö i ett pressmeddelande
Etapp ett kommer att vara klar till sommaren 2017 och resten står inflyttningsklart våren 2018.
Den nya logistikbyggnaden blir fastighet nummer två på det markområde på Hisingen som Bockasjö förvärvade våren 2015. Den första byggnaden är under uppförande och ska stå klar i sommar med en uthyrningsbar yta om 24 300 kvadratmeter. Bockasjö för förhandlingar med potentiella hyresgäster men inget avtal är ännu tecknat.
Bockasjö befinner sig i stark expansion. Förutom de två byggnaderna på Hisingen byggs även Sveriges modernaste paket- och postterminal i Örebro med en uthyrningsbar yta om 27 000 kvadratmeter och en ny postterminal på 5 000 kvadratmeter i Västerås – båda med Postnord som hyresgäst, samt ett logistikcenter om 24 000 kvadratmeter i Eskilstuna med Sportamore som hyresgäst.
Pågående byggnation tillsammans med två markarbeten vid Landvetter Flygplats och Hisingen utgör totalt en investering om 1,5 miljarder kronor
– Efterfrågan på logistikbyggnader ökar starkt, säger Joakim Hedin, vd i Bockasjö Det beror dels på den ökade e-handeln men också på utfasning av äldre byggnader som ersätts med nya.
Med säte i Borås verkar Bockasjö-koncernen inom fastighetsförvaltning och –utveckling med inriktning mot lager och logistik i Skandinavien. Koncernen ägs till lika delar av Joakim Hedin och Paul Frankenius.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013