Best Transport får ny vd - Mentor Newsroom
finns!
Mentor Communications Group logotype
29 april 2017
Mentor Newsroom lototype
23 redaktioner – Sveriges mest initierade näringslivsbevakning.
Transport Logistik Idag - Transport, Logistik & Materialhantering
2017-03-08 | 14:33
Transport Logistik Idag logotype

Best Transport får ny vd

Styrelsen för Best Transport har utsett Niklas Knight till ny vd i Best. Niklas är 49 år gammal, systemvetare och har en lång erfarenhet från logistiksektorn. Närmast kommer Niklas från SBC, det börsnoterade företaget som tillhandahåller förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar, där han har varit vd sedan mars 2010. Tidigare har Niklas bland annat haft olika chefsbefattningar inom DHL och varit managementkonsult för Cap Gemini. Niklas kommer att tillträda tjänsten som vd den 10 april i år.
– Jag är mycket glad över förtroendet och ser fram att leda Best Transport i den spännande fas företaget befinner sig i, säger Niklas Knight. Best har en stark marknadsposition och ett ledande tjänsteerbjudande och jag ser goda möjligheter för fortsatt stark tillväxt för bolaget.
Niklas Knight framhåller även att han ser fram emot att åter arbeta i logistikbranschen, en bransch som han har 8 års erfarenhet från.
-Det är med stor glädje som jag hälsar Niklas Knight varmt välkommen till Best Transport, säger Lars Johansson, styrelseordförande i Best Transport. Niklas profil och erfarenhet passar utmärkt med uppdraget och tjänsten och den utvecklingsfas Best befinner sig i. Jag vill samtidigt passa på att tacka tidigare vd Peter Lennartsson som, genom en mycket stark insats under sina nio år som vd för Best, har lyckats att öka omsättningen tio gånger till cirka 450 miljoner kronor idag.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

MENTOR NYHETSBREV

Vill du ha Mentornewsroom nyhetsbrev - fyll i din e-postadress nedan
Huvudkontoret: Tryffelslingan 10,181 72 Lidingö Box 72001, Tel 08-670 41 00. Hitta hit!

© MENTOR COMMUNICATIONS AB 2013